Distribuție marfă paletizată oriunde în România

Distribuție marfă paletizată oriunde în România

Prin acest serviciu ne adresăm clienților: importatori, distribuitori, producători care au nevoie de livrări multiple de partide mici de marfă (1-3 paleți)/locație în 24h/48h oriunde în România.

De asemenea, prin intermediul acestui serviciu, avem posibilitatea să colectăm din orice județ marfa dvs și să o livrăm tot în 24/48 h.

Clienții nostri beneficiază de cea mai vastă rețea de depozite a unei companii de logistică din Romania, 37 de locații în 32 de județe.

Taxa acestui serviciu va fi calculată pe palet în funcție de: greutate, înălțime și localitatea de destinație. Marfă pe palet poate ajunge şi până la o înălţime de 2.20 m, cu un tonaj de 1.200 kg.

 

Dimensiune paleți care pot circula prin rețeaua Pallex

Ghid de ambalare a marfurilor

Întrebări frecvente

Marfa se poate prelua de la sediul/depozitul clientului de luni până vineri între orele 8:00 si 17:00, excepție fac sâmbata, duminica și sărbatorile legale.

Livrările se pot face atât în 24 h, cât şi în 48 h, în funcţie de localitatea  unde se trimite marfa. În orice caz, de fiecare dată când veţi plasa o comandă, consultanții Rugnis Group, vă vor specifica zilele de livrare.

Fiecare client va primi acces la un cont online de partener, unde se va putea urmări statusul livrărilor. De asemenea, pentru orice nelamurire consultanții Rugnis Group vă vor răspunde cu plăcere.

Aria de acoperire a paleților livrați prin intermediul Rugnis Group este la nivel național cuprinzând toate județele României: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița Năsaud, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Calarași, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dambovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea.

Livrăm direct la beneficiarul final, în orice localitate. Parcul nostru auto deține mașini dotate cu lift și transpalet pentru livrări/colectări la clienții care nu au stivuitor și transpalet.

Paleții sunt asigurați standard la valoarea de 7.500 euro/palet. 

PARC AUTO

Deținem în parcul nostru autoutilitare și camioane de ultimă  generație adaptate pentru transportul de mărfuri paletizate și voluminoase.

Autoutilitare cu MTMA  3,5T (1,5T încărcătură ) cu urmatoarele dimensiuni: 4,2/2,2/2,3 (L*l*h) – prelate încărcabile pe lateral, unele prevăzute cu lift ridicator la spate și transpalet;

Camionete cu MTMA 7,49T (3T încărcătură) cu următoarele dimensiuni: 6,2/2,48/2,5 (L*l*h) – prelate încărcabile pe lateral, unele prevazute cu lift ridicator la spate și transpalet;

Camioneta cu MTMA 11.9T (5,2T încărcătură) cu urmatoarele dimensiuni: 7,5/2,48/2,6 (L*l*h) – prelate încărcabile pe lateral, prevăzute cu lift ridicator la spate și transpalet;

Autocamioane cu MTMA 40T (24,3T incărcătură) cu următoarele dimensiuni: 13,6/2,48/3 (L*l*h) – prelate încărcabile pe lateral și pe partea de sus, pentru transportul mărfurilor voluminoase (101mc).

Autocamioane cu MTMA 40T (25,2T incărcătură) cu următoarele dimensiuni: 13,6/2,48/2,8 (L*l*h)- prelate încărcabile pe lateral și pe partea de sus. Echipate și pentru transportul de mărfuri ADR (colete) periculoase.

Galerie foto

DE CE SĂ ALEG RUGNIS GROUP?

Experiență, transparență, promptitudine

Prin modul în care gestionăm fiecare situație în parte și punem în practică know-howul putem afirma că suntem un plus pentru partenerul nostru și dăm valoare  afacerii sale.

Clienții partenerilor noștri trebuie să primească produsele în cele mai bune condiții și la timp. În prim plan este produsul și beneficiarul final, noi facem posibilă această legătura la un standard ridicat de calitate.

Consiliere personală în limba maghiară, română și engleză

Angajații noștri oferă suportul necesar pentru încheierea contractelor de transport în limba maghiară, română și engleză.

RUGNIS GROUP MEMBRU PALL-EX ROMÂNIA

Deoarece rezonăm cu principiile Pall-EX (servicii de calitate, transparență, comunicare de calitate și standarde ridicate de muncă), în 2015 am decis să devenim membri Pall-Ex Romania, făcând astfel parte dintr-un grup de firme cu renume în domeniul transporturilor și logisticii.

Prin apartenența la această rețea clienții noștri beneficiază de cea mai bună rețea de distribuție marfă paletizată la nivel național și european în țările partenere (Italia, Franța, Spania, Bulgaria, Benelux, Portugalia)

CERE OFERTĂ

    Transmiterea datelor prin intermediul acestui formular presupune acordul cu termenele si conditile prevazute in pagina politică de confidențialitate.