Transport rutier de mărfuri în trafic internațional

Transport rutier de mărfuri în trafic internațional

Transportul internațional este activitatea care a stat la baza înființării Rugnis Group, o activitate pe care o facem din 2008. Pe acest segment colaborăm cu importatori, producători dar și companii mari de logistică care au nevoie de transporturi exclusive sau grupaje.

Țările pe care le frecventăm sunt

UNGARIA

255px-Flag_of_Hungary.svg

AUSTRIA

1280px-Flag_of_Austria.svg

GERMANIA

1280px-Flag_of_Germany.svg

ELVETIA

800px-Flag_of_Switzerland.svg

ITALIA

1280px-Flag_of_Italy.svg

ROMANIA

1280px-Flag_of_Romania.svg

Transport de mărfuri periculoase ADR

O parte din flota și personalul nostru sunt atestate și dotate pentru transportul de mărfuri ADR – colete/paleți.

Clasele de mărfuri periculoase pe care le transportăm sunt:

  • Clasa 2.1, 2.2, 2.3
  • Clasa 3
  • Clasa 4.1, 4.2, 4.3
  • Clasa 5.1, 5.2
  • Clasa 6.1,
  • Clasa 8 și clasa 9

Transport internațional România – Elveția – România

Oferim un serviciu de transport cu plecări săptămânale din România, Ungaria către Elveția și retur, camioane complete sau partide mici de marfă.

Livrăm și colectăm partide multiple de marfă pe întreg teritoriul Elveției.

Clienții noștri pot beneficia și de serviciile vamale ale bunurilor atât în Elveția cât și în România.

Mutări

Oferim servicii de transport efecte personale (mutări și relocări in România și Europa), având camioane dotate cu lift la spate care va face mult mai facil acest tip de serviciu. Pentru oricare dintre serviciile oferite veți beneficia de consiliere din partea noastră pentru a lua cele mai bune decizii.

PARC AUTO

Deținem în parcul nostru autoutilitare și camioane de ultimă  generatie adaptate pentru transportul de marfuri paletizate si voluminoase.

Autoutilitare cu MTMA  3,5T (1,5T încărcătură ) cu următoarele dimensiuni: 4,2/2,2/2,3 (L*l*h) – prelate încărcabile pe lateral, unele prevazute cu lift ridicator la spate și transpalet;

Camionete cu MTMA 7,49T (3T încărcătură) cu următoarele dimensiuni: 6,2/2,48/2,5 (L*l*h) – prelate încărcabile pe lateral, unele prevazute cu lift ridicator la spate și transpalet;

Camioneta cu MTMA 11.9T (5,2T incărcătură) cu următoarele dimensiuni: 7,5/2,48/2,6 (L*l*h) – prelate încărcabile pe lateral, prevăzute cu lift ridicator la spate și transpalet;

Autocamioane cu MTMA 40T (24,3T încărcătură) cu următoarele dimensiuni: 13,6/2,48/3 (L*l*h) – prelate încărcabile pe lateral și pe partea de sus, pentru transportul mărfurilor voluminoase (101mc).

Autocamioane cu MTMA 40T (25,2T încărcătură) cu următoarele dimensiuni: 13,6/2,48/2,8 (L*l*h) – prelate încărcabile pe lateral și pe partea de sus. Echipate și pentru transportul de mărfuri ADR (colete) periculoase.

Galerie foto

DE CE SA ALEG RUGNIS GROUP?

EXPERIENȚĂ, TANSPARENȚĂ, PROMPTITUDINE

Prin modul în care gestionăm fiecare situație în parte și punem în practică know-howul putem afirma că suntem un plus pentru partenerul nostru și dăm valoare  afacerii sale.

Clienții partenerilor noștri trebuie să primească produsele în cele mai bune condiții și la timp. În prim plan este produsul și beneficiarul final, noi facem posibilă această legătura la un standard ridicat de calitate.

CONSILIERE PERSONALĂ ÎN LIMBA MAGHIARĂ, ROMÂNĂ ȘI ENGLEZĂ

Angajații noștri oferă suportul necesar pentru încheierea contractelor de transport în limba maghiară, română și engleză.

CERE OFERTĂ

    Transmiterea datelor prin intermediul acestui formular presupune acordul cu termenele si conditile prevazute in pagina politică de confidențialitate.