Rugnis Group- membru Pall-EX

Spread the love

Din iunie 2015 am avut indrazneala necesara sa acceptam sa fim membri Pall-EX. Am luat aceasta decizie din mai multe motive. Primul dintre ele a constat in faptul ca noi rezonam cu principiile Pall-EX: servicii de calitate, tranparenta, comunicare si standarde ridicate de lucru.
In plus, in timpul prospectarii pietei de catre colegii de la birou, am constientizat faptul ca noi avem o lacuna in ceea ce priveste asigurarea transportului national. Ne axam pe acest tip de transport doar pentru clientii fideli, nu puteam onora comenzi de la clienti noi si era o situatie neplacuta pentru ambele tabere. Punand in balanta anumite aspecte, balanta inclina, in proportie de 80% , spre refuzarea acestora si ne doream sa fim competitivi si pe aceasta nisa: distributie marfa paletizata.
Dupa o perioada de gandire intensa am cumparat franciza Pall-EX si azi putem acoperi si onora comenzile tuturor clientilor. Singura cerinta este ca marfa sa fie asezata pe palet, nu vrac.

Cum functioneaza?

Devenind membri Pall-EX , putem sa aducem sau sa trimitem marfa la palet oriunde in tara, la preturi de resedinta de judet. NU CONTEAZA KM suplimentari. Pretul este pe palet, in orice judet. Practic functionam exact ca o firma de curierat, insa marea diferenta consta in faptul ca noi colectam si expediem din punctul X pentru punctul Y doar marfa la palet, care poate ajunge si pana la o inaltime de 2.20 m, cu un tonaj de 1.200 kg.
Comenzile se pot onora, daca sunt plasate pana la ora 17:00.

Cand putem incarca?

Putem incarca marfa clientilor noi, vechi sau in devenire, de luni pana vineri. De asemenea, fiecare client va avea acces la un cont unde va putea urmari statusul marfurilor.
Livrarile se pot face atat in 24 h, cat si in 48 h, in functie de zonele unde se trimite marfa. In orice caz, de fiecare data cand veti plasa o comanda, reprezentantii Rugnis Group, va vor specifica zilele de livrare.

Va garantam deschidere si implicare totala din momentul primului apel telefonic.

Contact:
Elisabeta: 0744.988.780
Florin: 0742.386.085
E-mail: pallex.rugnis@gmail.com

Lasă un comentariu